10.-11.05.2024.

Kula Kamerlengo

PRO 3X3 TOUR 2024.

driven by Opel
10. i 11. svibnja 2024.

Grad Trogir po drugi puta ima čast biti jedan od domaćina treće sezone PRO 3X3 TOUR, serije međunarodnih turnira u košarci 3×3, koji se će održati na atraktivnoj lokaciji – igralištu postavljenom na rivi podno kule Kamerlengo.

Riječ je o jedinstvenom sportsko – turističko – edukativnom događaju kojeg krasi prestižni status FIBA Quest, a iz godine u godinu izaziva veliko zanimanje igrača, publike i javnosti.

Ovogodišnje izdanje turnira započinje upravo u Trogiru, 10. i 11. svibnja, kada će majstorski košarkaški potezi i okršaji zadiviti stanovnike i posjetitelje u Trogiru. PRO 3×3 Tour završit će 16. i 17. kolovoza 2024. organizacijom finala u Šibeniku. Završni turnir u Šibeniku ponovno ima status FIBA Questa za mušku Elite kategoriju koji pobjednika vodi 12. i 13. listopada 2024. na FIBA 3×3 World Tour Masters u Amsterdam (Nizozemska).

Nadalje, u sklopu dvodnevnih turnira, uz već postojeća nadmetanja muških momčadi u seniorskoj Elite kategoriji i juniorskoj U-19 kategoriji, kao i Kids Day namijenjen djeci, prvi će put biti organiziran i turnir za ženske ekipe.

Trogir će tijekom ovog adrenalinskog sportskog vikenda ugostiti vrhunske seniorske, juniorske i dječje ekipe, a pozivaju se svi željni dobre zabave i aktivnog druženja da posjete teren ispred kule Kamerlengo i poprate vrhunski program.

Sve informacije biti će dostupne na službenoj internetskoj stranici turnira: https://pro3x3.hr/pro-3×3/

Zapratite nas i na društvenim mrežama

logo-tzlogo-tzlogo-tz