07.11.2023.

TROGIR PRIPREMA NAJBOLJI ADVENTSKI PROGRAM U DALMACIJI

Grad Trogir čaroban je u bilo koje doba godine, ali poseban šarm ovaj mediteranski gradić pod zaštitom UNESCO-a dobiva u vrijeme blagdanskih događanja koja počinju nakon proslave Stivanje – Dana grada Trogira, povodom kojeg se na sam blagdan sv. Ivana 14.11. održava koncert Tonyja Cetinskog u 20:00 sati na Trgu Ivana Pavla II kao uvertira u iznimno bogat adventski program.

Bogat program šestog izdanja Zimske Adventure u Trogiru počinje 1. prosinca koncertom uvijek vesele i energične Maje Šuput, nakon koje tijekom prosinca nastupaju ponajbolja hrvatska i regionalna glazbena imena: Jelena Rozga, Vesna Pisarović, Leteći odred, klapa Cambi, Jura Stublić, Giuliano i Dikatori, Indira Forza ex. Colonia,  Marko Kutlić, Kuzma i Shaka Zulu, Ivana Banfić, Petar Dragojević, Latino, Željko Krušlin…

Raznolik i kvalitetan, te u potpunosti besplatan program jednog od najboljih zimskih festivala u srednjoj Dalmaciji traje od 1.12.2023. godine do 6.1.2024. godine, a više od 40 događanja u 36 dana održavat će se na dvije lokacije – Trg Ivana Pavla II gdje će u  ponudi biti 3 ugostiteljske kućice  te Trg „7 palmi“ sa jednom ugostiteljskom kućicom u ponudi.

Osim toga, građani će se zabavljati na koncertima svima dragih trogirskih bendova i izvođača, a jutarnji program rezerviran je za dječje kreativne radionice, predstave i interaktivne sadržaje.

Svi koji se tijekom Zimske Adventure zateknu u Trogiru mogu očekivati predivan blagdanski ugođaj, živahnu atmosferu i druženje uz degustaciju prigodnih gastronomskih delicija i kuhanog vina, a sve pod blagdanskom vizurom gradske jezgre koja će ove godine biti obogaćena novim svjetlucavim ukrasima i dekoracijama, predivnom jelkom i snježnim figurama božićnih motiva.

Za sve posjetitelje i goste adventskih radosti u Trogiru bit će osiguran i besplatan parking tijekom cijelog perioda trajanja Zimske Adventure na svim gradskim parkiralištima.

Već sada s nestrpljenjem iščekujemo blagdansku euforiju s pregršt glazbenih i zabavnih sadržaja, a o detaljnom programu bit će više riječi na predstavljanju programa u danima koji slijede nakon proslave Dana grada sredinom studenog, a mi ovim putem već sada pozivamo svih na otvaranje Zimske Adventure u petak 1.12. u 21 sat na Trgu Ivana Pavla II uz nastup Maje Šuput u blagdanskom ozračju grada majstora.

Zapratite nas i na društvenim mrežama

logo-tzlogo-tzlogo-tz