16.11.2023.

TONY CETINSKI NA DAN GRADA ODRŽAO SPEKTAKULARAN KONCERT I ODUŠEVIO NEKOLIKO TISUĆA LJUDI U TROGIRU

Regionalna glazbena zvijezda – Tony Cetinski sinoć je povodom Dana grada Trogira i proslave blagdana sv. Ivana Trogirskog održao dugonajavljivani koncert za pamćenje. Mnogobrojni vjerni obožavatelji stigli su u Trogir te do posljednjeg mjesta ispunili glavni gradski Trg Ivana Pavla II kako bi uživali u dvosatnom glazbenom spektaklu Tonyjevog glazbenog opusa.

Njegov besprijekoran vokal, vedri duh i mega popularni hitovi stvorili su uistinu vrhunsku i emotivnu atmosferu za nekoliko tisuća romantičnih duša i fanova pop glazbe, koji su do zadnje minute pjevali omiljene bezvremenske stihove ovog hrvatskog umjetnika.

Grad Trogir sinoć je disao punim plućima, a središnji gradski trg bio je jednostavno premalen da bi primio tisuće Trogirana i gostiju koji su odlučili biti dio proslave Dana grada.

Odlično raspoložen i rasplesan, Cetinski je imao sjajan odnos i kontakt sa publikom u Trogiru, a impresivnim repertoarom pjesama još je jednom potvrdio svoj status vrhunskog višestruko nagrađivanog glazbenika i emotivca velikog srca koji će još dugo vladati regionalnom scenom.

Euforija i dojmovi sa sinoćnjeg koncerta, kao velike završnice programa „Stivanja 2023.“ zasigurno će još dugo ostati u sjećanju građana i ostalih brojnih posjetitelja koji su u veselom raspoloženju proslavili Dan grada Trogira.

Zapratite nas i na društvenim mrežama

logo-tzlogo-tzlogo-tz